Araştırma Üniversitesi İzleme, Değerlendirme ve Yürütme Kurulu Toplantısı Yapıldı
23 Şubat 2023 | 09:49

Araştırma Üniversitesi İzleme, Değerlendirme ve Yürütme Kurulu Toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır’ın başkanlığında Yeni Senato Salonu’nda yapıldı.

Toplantıda, Uluslararası Danışma Kurulu Yönergesinin taslak çalışması kurul üyelerinin görüşlerine sunuldu. Toplantıda, taslak yönerge ve danışma kurulu üyelerinin belirlenmesi hususlarında görüş alışverişinde bulunuldu. Verimli geçen kurul toplantısının sonucunda, taslak yönergede tespit edilen eksiklikler ve kurul üyelerinden gelecek görüşler doğrultusunda Uluslararası Danışma Kurulu Yönergesi’nin karara bağlanarak, Senato’ya arz edilmesine karar verildi.

Toplantıda, kurul üyeliği görevi sona eren Prof. Dr. Sefer Bora Lişesivdin’e, kurul çalışmalarındaki katkılarından dolayı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır tarafından teşekkür belgesi ve üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında dikilen fidan sertifikası takdim edildi

idy-1 idy-1 idy-1